Selsema Bertandang lagi

Encik Selsema bertandang lagi. Rasanya jarak diantara encik selsema datang sebelum ini dengan sekarang ni cepat sangat. rasa cam baru lagi ia datang bertandang..sekarang datang lagi huhu. Tak best betul masuk office kalau tak sihat camni nak-nak kalau encik selsema yang datang bertandang.

ctnoraishah


Dari pagi dah beberapa bersin..habis satu workstation ni dikerjakan. Lap terus guna Dellto - antiseptic. Dengan cuaca yang tak menentu camni..berjerebu lak. Mana tak alahnya..terus je encik selsema bertandang. Nasib baik encik batuk tak bertandang sama. Asyik sok sek..sok sek je huhu

Sebenarnya dari petang semalam lagi, dah mula rasa cam tak sedap badan. Ambil 2 biji uphamol dan sebalang air kosong pun still tak ok juga. nampak gaya balik jak lagi tepaksa la kemas balik bilik beradu tu. Biar peredaraan udara lebih nyaman. Harap-harap ok la..esok kena attend meting kat JPA huhu. Ada sesape nak tolong tak?? Plezzz..

Cian my boss kalau tetiba ambil cuti sakit esok huhu




3 comments:

  1. moga cepat sembuh kak Aishah.. dan good luck untuk meeting esok. hihi.. pasal perjawatan awam ke tu?. hihi

    ReplyDelete
  2. @rose : aha..pasal perjawatan awam.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.