Nasi Berlauk Ayam Goreng

Selamat pagiiii ehhhh silap-silap dah masuk tengahari ni. Selamat tengahari uolss okay, baru sempat update blog kesayangan ni. Tak sempattt ingatkan nak update malam tadi tapi tah camner boleh tertelap terus lepas Isyak tu :> lagi 30minit lagi dah lunch. kejap je dah separuh hari..pastu dah petang pastu dah malam..pastu dah hari lain. Dah pagi balik. hmmm cepatnya masa berlalu. rasa cam baru je sampai office hikhikhik



Pagi tadi, sarapan gan nasi berlauk. Nasi putih kuah gulai ikan dan ayam goreng. Nyum..nyum..nyum.. sedapnya tapi pagi tadi tak sedap sangat. Tawar je rasa maybe sebab sambal tak ambil kot :> Siram sikit gan kuah gulai officemate punya pun still tak best juga hehe Semalam dan kemarin dah sarapan gan nasi lemak. Hari ni tukar menu walaupun ianya still nasi. Biasalah orang pantai timur, sarapannya memang dengan nasi. Kalau bukan nasi berlauk mesti nasi kerabu yang biru / kuning tu. Tapi kat sini, nak dapatkan nasi kerabu yang best susah sikit. Kalau ada pun yang hiris ulam besar-besar dan juga yang sambal ikannya tu kurang rasa - tak rasa ikan sangat. Tak best tak best !


Lunch jak lagi belum pasti lagi nak makan. Tapi tak kisah sangat sebabnya roti dah beli siap-siap :> 3pack-RM10.






3 comments:

  1. teringat nasi berlauk Kak Wan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah kenyang dah dia :)

    ReplyDelete
  3. @ros_reeza : hehe ni pun beli kat kak wan

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.