Layan Jodha Akbar The Series


Jom layan astro zee variasi di saluran 108. Sebelum ni, certa ni main pukul 5.45 hingga 6.00 petang tapi sekarang dah ubah ke jam 6.35petang hingga 7.05malam setiap hari Isnin hingga Khamis. Ulangan tak pasti hari dan masa bila..tapi memang ada ulangan.


Mula-mula tengok certa ni pun secara tak sengaja tapi terlepas juga la 1 episode tu hehe time tu Jodha baru nak dikahwinkan dengan Jalal. So, memang dah terlepas banyak episode la. Heronya pun bukannya sehensom bintang pujaanku – Amir Khan tu. Tapi suka tengok manis je wajahnya tu.


Dibintangi oleh Rajat Tokas sebagai Jalal- maharaja Kerajaan Mughal, Paridhi Sharma sebagai Permaisuri Jodha, Lavina Tandon sebagai Ruqaiya dan raami lagi.Mengisahkan sejarah peradaban abad ke-16 yang mengisahkan perkahwinan diantara Maharaja Mughal dengan Puteri Rajput Jodha.

ctnoraishah



3 comments:

  1. aik, ingatkan amir khan pun ada.. rupanya gambar sekadar hiasan ek.

    ReplyDelete
  2. Hai, saya Rohaidah Ismawi.JODHA AKBAR serial ni memang best.saya pun mengikuti serial ini sejak episode satu sehingga sekarang dah 350lebih episode.Memang best cerita ni!!!

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.