Bila Berkursus Adobe Photoshop

Selamat pagi uolsss:>
hari ni dah boleh lepak depan pc balik sambil-sambil buat apa yang patut. Jangan luat kerja, okay ! Semalam lastday Kursus Adobe Photoshop.  Last godek-godek Adobe ni time kat psp dulu.. lama sangat dah lupa banyak benda. Terkial-kial juga laa 2 hari kursus and last....alhamdulillah, berjaya juga dapat sijil hik..hik..mesti uols tefikir-fikir nak certa pasal apa sebenarnya ni, kan??


Aku sendiri pun tak tau !!  gatal je tangan ni nak conteng kat sini hikhikhik..boleh lak camni :> Oklah nak certa pasal kursus 2 hari tu- nanti-nanti la. Nak tunjuk apa yang aku buat pun tak boleh sebabnya tah camner boleh ter delete lak fail tu semalam huhu sedih juga la rasanya. Kalau tak boleh tunjuk kat uols hikhik. Okay, now nak bw ke blog korang lak sambil-sambil tu boleh je buat kerja :>  Mana-mana yang terima tejahanku ni sudi-sudikanlah singgah ke mari hehe..


Sekian untuk pagi ni. Alhamdulillah, hujan pun dah reda. Matahari pun dah menyinar.. Walaupun, pagi tadi basah kena hujan..rasanya hanya Dia yang tahu. Subhanaallah, nikmatnya rasa..

1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.