Kenapa Sakit Kepala Sebelah Kiri ??

Kenapa tetiba rasa sakit kepala kat sebelah kiri ni, yae?? Rasa cam tercucuk-cucuk je kepala sebelah kiri ni..kat sebelah atas telinga dari sebelum rehat tadi sampailah sekarang..tak selesa betul !! terasa cam nak tutup mata je kerjanya ni..

Stess ke?? tapi  tah la kan !

tanya encik google, dia gtau maybe sebab banyak berfikir menyebabkan ketegangan otot termasuk otot bahu, leher,  dan juga boleh menyebabkan sakit kepala samada sebelah ataupun kedua-dua belah kepala..tekanan..stress..migrain..?? Betul keee

Tapi yang pasti kepala ni dari tadi rasa cam ditekan-tekan je. Nak rest nak rest, please...


2 comments:

  1. Assalammualaikum...CT,

    banyakkan berehat, mungkin byk mengadap komputer atau byk fikir agaknya..

    mselim3

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.