Akhirnya Piala Thomas Milik Jepun

Tahniah Jepun !

Sejarah baru telah tercipta buat kamu malam tadi. Berjaya buat pertama kalinya merangku Piala Thomas sekali gus bergelar juara menewaskan pemain Malaysia dengan 3-2.
 
SKUAD lelaki Jepun di podium bersama trofi Piala Thomas yang dimenangi buat pertama kali

Tahniah buat semua especially team Malaysia malam tadi. Berjaya membawa games ni memasuki fasa baru setelah 22 tahun berlalu. Siapa tak excited kan?? layak memasuki perlawanan akhir. You are the best !! Malaysia boleh .. Tak tau nak gambarkan macamana rasa berdebar jantung ni sepanjang tengok games tu berlangsung. Sekejap-sekejap tukar chanel hehe tapi fb still on.

Walaupun tidak bergelar juara, naib juara sudah cukup membanggakan semua warganya tak caya cu check status fb..mana yang komen negatif tu abaikan saje.  Tahniah sekali lagi buat team Jepun kerana berjaya memberi saingan cukup sengit kepada team negara. 
 
Dan jangan tak caya sebelum games ending malam tadi memang ada yang tak senang duduk hik..hik.. gambar pun ambil dari metro harian je. Tak boleh on fb time kerja dah :<



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.