Ahli Keluarga Baru Puan Marini

Wahh tahniah, Puan !!

Alhamdulillah, selamat melahirkan baby yang ke-3 kemarin bersamaan 27 Rejab 1435Hijrah baby isra mi'raj Tepat jam 2.50petang bertempat di Hospital Ampang Puteri, akhirnya dengan berat 3.2kg baby boy yang ditunggu-tunggu menjelma jua :> Sukanya !! cam aku pula yang beranak hikhik tengahari semalam dah pun kuar pergi tengok baby boy ni :) 

Comel !!
Iras akak sulung - Sofia :>
Asyik nak masuk tangan dalam mulut je..

Comel !!oooishhh merah betul muka die.. tangan die.. kaki die.. semua-semua la tapi lagi la merah bila die nangis sempat la pangku jak hehehe bertuah tau baby ni sebabnya die baby pertama yang aku pangku. Selama ni tak pernah pangku mana-mana baby pun tau hihi tak berapa confident sebenarnya. Alahai comelnya die.. Baik pula time ambil tu tak nangis-nangis cam memula sampai kat wad 320. Siap senyum lagi suka auntie ambil die la tu hikhik :> 
 
Merah betul budak kecil ni..
umur sehari -
dah jelas miliki bulu mata yang lentik

Dan ini pula gambar tuan blog. Nak juga interframe walaupun kualiti gambar tak seberapa. Janji ada :> Terima kasih Puan dan Cik Wan.
 
Baik je siap senyum lagi :>
with big boss - Puan Saidatul


1 comment:

  1. Alhamdulillah.. tahniah Puan Marini! comel baby :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.