Selamat Hari Pekerja Korang !!

Alhamdulillah, hujan turun lagi petang ni membasahi bumi Kuala Lumpur. Sekali tengok cam tak lebat tapi kalau redah je rasanya mau kuyup juga. Ehhh lebat la korang. Apapun semoga hujan yang turun ini mampu menghapuskan resah di jiwa ini ceeewahh hikhik.

Selamat Hari Pekerja korang. Esok kita cuti !! Tapi lusa kena kerja. Kita tak apply cuti tuk minggu ni lagipun kalau tak balik kampung tak best lah nak apply cuti. Tapi kalau korang tak cuti esok hari, sabar yae..maybe pas-pas ni turn korang pula. Jangan sedih-sedih tau :) huhu sedih la pula kena kerja Jumaat ni..cam nak ikut korang balik kampung je waaaa..waaaa






1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.