Pesta Buku Antarabangsa 2014

Kembali lagi bertempat di PWTC. Ingatkan dah  tiada program ni tuk tahun ni sebabnya dah habis bulan hujung-hujung 4, tiada ura-ura cam sebelum tahun-tahun ni. Program ini pun tau daripada majalah Solusi masa join Pameran DSA hari tu. tak sempat nak story lagi. nanti kita story next time, okay! Cam la korang nak tau huhu

 

Ikutkan plan asal hari Sabtu lepas nak ke sana tapi memandangkan my cousin ada exam sampai esok. Postponed ke 01 Mei 2014. Mesti berasak-asak gan orang ramai kan nanti? Hari Pekerja - holiday time.. Dan sekarang pula tengah usha-usha novel dan buku yang menarik buat koleksi. Nak jimat masa kat dalam tu nanti. Tak perlu pusing lama sangat kat satu-satu booth tu. Pergi terus je kat booth yang menempatkan novel tu, insyaAllah hehe

Agak-agak berapa ringgit pula berhabis nanti, ya?? Novel apa pula yang best ni..cam tak berapa menarik je. Apapun nasib baik dah gaji :<


2 comments:

  1. Assalamualaikum, kalau tak tahu nak beli buku apa, sudilah beli buku saya, kumpulan cerpen: Tetamu Istimewa (Mohd Helmi Ahmad) terbitan ITBM. Boleh ke booth ITBM. Diskaun diberikan. Sangat berbaloi. Sokongan kalian semua amat saya hargai. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusalam..InsyaAllah,nanti saya singgah booth ITBM juga

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.