Kerna Dia

Hanya kerna dia..sanggup redah hujan lebat gan kilat dan guruh bagai petang semalam. Tak cukup tu redah lak banjir air hujan kat bazar Masjid Jamet tu. Sebelum naik sini - Kuala Lumpur, rasa cam dah ambil menda alah ni tapi tah la. Cam kapal pecah dah bilik tu sepah tak jumpa gak. Dah tak ada, redha je la masuk office 2 hari tanpanya. Janji kerja on walaupun slow. Tak best betul...kalau sebelum ini asyik ada tetiba tiada. terkial-kial juga.
 
Baru keluar dari kedai ~!!
Tengahari semalam dah cuba try cari kat AU, Setiawangsa tapi dah nak juga camni. akhirnya pas bertapak ke 4 tempat...dapat juga. Berbaloi rasa. Terus hilang rasa dingin angin dan basah kuyup dek hujan lebat. Sebelum ni ada pernah gak sekali tah camner tetiba sebelah menda alah ni boleh lak terkoyak. Petang tu gak la keluar cari. Hmmm..macam-macam hal ingat :)
 
Cover Lens yang digunakan sebelum ini

Tapi..nape cam lain je kotak menda alah ni. Warna dah tak terang cam dulu.. power pun dah kurang sikit rasanya walaupun modelnya sama. Silau je lagi.. walaupun tak banyak, risau juga. Kalau tak nak bergantung pada lens ni nak buat camner ya?? cermin mata tak nak la pakai. Cam pelik sangat je rupa ni :< 



1 comment:

  1. fae pakai spec. and takut nak pakai contact lens huhu.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.