Kemarin Punya Cerita

Aturcara Majlis - 07 April 2014

Alhamdulillah !!
Terima kasih pada kawan-kawan semua dan tak lupa juga pada semua pegawai especially Kapt Suzi, Puan Marini dan Kol Mohd Nazri yang banyak membantu dan memberi tunjuk ajar selama ini. 

 Saya Amat Menghargainya !! 
Thanks for everything

Sijil Perkhidmatan
Tak boleh nak snap picture kat Dewan Seroja kemarin
handphone tak bawa turun
tak sabar nak tunggu picture yang mereka-mereka snap kat sana ari tu

Sijil SSP - Sijil Simpanan Premium
        Dan bermula tahun ini, setiap penerima APC akan menerima RM1,000 Sijil Simpanan Premium tidak seperti penerima APC tahun-tahun sebelum ini, yang akan menerima RM1,000 melalui akaun masing-masing.
 
  Kenangan 2013


Add caption

**rindu lak kat Kapt**
**Orang Paling Penting Untukku**




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.