Ada Apa Dengan 14 April ??

Selamat Pagi Uols !!
Apa perancangan uols pagi ini.. nak bagitau uols semua yang Pameran DSA 2014 - Pameran Defence Services Asia yang dirancang tu bermula hari ini, 14 April hingga 17 April iaitu Jumaat bersamaan 15 Jamadilawal 1435H heheh happy semacam je tuan punya blog ni, kan


it's ok. tak nak mody-mody, ok?? hari ni Isnin, 14 April !!
nak tau ada apa sebenarnya gan hari ni, tak? hehe buat-buat la nak tau, okay

hari ni merupakan ulang tahun ke-6 kerja kat sini.
MinDef a.k.a CP
lama tu 6 tahun uols tapi maybe ada juga di kalangan uols tu kata kejap je
awal-awal dulu buat tadbir je- urus cuti, jaga pegawai, aset pejabat dll
pastu mula buat perjawatan :)
time tu happy sangat sebab akhirnya dapat juga buat apa yang orang lain kat office buat.

Now, dah genap 6 tahun kat sini
bila diorang nak buat pusingan kerja ni, yae??
teringin gak rasa  buat kerja lain hmmm  tapi
kalau dapat posting balik kampung lagi-lagi la ok, tak gitu uols





2 comments:

  1. wahhh...lama tu kalau dah 6 thn bekerja dalam 1 company :)

    ReplyDelete
  2. Dah 6 tahun di jabatan lain mesti dah naik pangkat kan? Kami cikgu 8 tahun baru naik pangkat.. 8 tahun ialah tahun depan.. yeye..tak sbar akak

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.