Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Selamat Hari Pekerja Korang !!

Selamat Hari Pekerja Korang !!

Alhamdulillah, hujan turun lagi petang ni membasahi bumi Kuala Lumpur. Sekali tengok cam tak lebat tapi kalau redah je rasanya mau kuyup jug...
BW Ke Laut

BW Ke Laut

Hmm  tak tau nak buat dah !! klik sini klik sana.. bw ke sini bw ke sana baca sini baca sana tapi komen hihih no komen, okay.. read o...
Gajiku Untuk Mu

Gajiku Untuk Mu

Selamat Tengahari Uolsss Tak sempat nak post entry ni pagi tadi tapi tak apa..tengahari pun tengahari la. Pagi-pagi tadi dah trasfer ...
Antara Klinik & Office??

Antara Klinik & Office??

Still kat depan pc..pc yang selalu updated blog tapi kali ni tah la..terasa cam menghitung setiap detik dan masa pula. Bila big boss nak...

Popular Posts

Broaden News