Tolong Tinggalkan Jejak Korang !!

Alhamdulillah, dah selamat kembali bertugas selepas 5 hari bercuti. cepat betul masa berlalu pejam celik pejam celik dah habis 5 hari kat sana then dah masuk hari ke-3 menjalankan tugas kembali. 

Insha Allah, kalau tiada aral melintang...kalau tak sibuk la hari ni akan kembali menjengah kembali blogger-blogger yang sudi singgah di sini. Yang tak singgah pun akan ku jengah juga nanti hehe tapi ingin di ingatkan jua walaupun tiada sebarang komen or jejak yang ku tinggalkan kat sana nanti tak semestinya blog korang tak ku terjah tau.. dan mulai sekarang blog sesiapa yang sudi singgah sini akan ku masukkan ke dalam senarai " JOM BACA " kat blog kesayanganku ini.

So, sekarang nak settle kan apa yang patut dulu sebelum operasi menjengah blog korang dapat di lakukan. Kosongkan meja dulu, betul tak??


5 comments:

  1. Assalamualaikum..
    selamat kembali bertugas

    ReplyDelete
  2. haii..sy dtg jalan2..heheh..awk rjin BW ye!

    ReplyDelete
  3. terima kasih byk2 yer singgah komen kat blog deqla.. :)

    ReplyDelete
  4. selalu la singgah blog saya.
    bawak makanan sekali :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.