Souvenir Magnet


Tengok..tengok..
 ko ada? hehe..lawa tak magnet peti ais ni. big boss bagi pagi tadi masa masuk bilik die. Die suh pilih sebenarnya nak keychain or magnet cam ni.

Tengok terikat cantik la keychain tu tak moh la buka ikatannya tu hehe
Mekasih puan,
saya suka...saya suka pinjam memei punya diolag.

Korang nak tau tak?
Aku orang first di beri peluang tuk pilih
 souvenir dari Hong Kong ni tau. bukan nak kata tapi nak kabo je...
ni bukan first time di beri peluang tuk memilih !

Alhamdulillah...hehe megah jak rasa diri ni
tapi tuk pengetahuan korang lagi souvenir dari HK ni belum  agih lagi kepada sesape kat office.

ps :- Alhamdulillah, ingat juga pegawai dan housemate kat kita time keluar kawasan or melancong ke tempat orang. Ada je buah tangan dari mereka tanda ingatan tuk kita semua.



1 comment:

  1. Alhamdulillah..rezki tu.. mesti paling baik..sebab tu diberi pilih yg pertama

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.