Giveaway 5 Hari je

Selamat pagi !!
hari ni sebelum baru satu kerja settle. Settle tapi tak sepenuhnya. Tunggu boss besar sign then baru settle betul-betul kalau tak still surat tu patah balik ke sini kena buat pindaan. Apapun semoga surat tu 'pas' :>

Ok sebelum buat kerja lain..nak celah GA ni dulu. Dah 2/3 hari tak jengah sini...tak sempat ummm ok, apa-apa join GA ni dulu..cam menarik lak time singgah blog Syuhada Salleh tadi. 
so, ni la GA yang dah join tu :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/02/giveaway-5-hari-je.html

dan ni lah hadiahnya :)



8 comments:

  1. nuffnang saya punye status still glitterati lg..pe pun malas dah nak guna nuff..hasil sikit je.kalo guna iklan h12 media ne byk..baru 2 hari psg iklan dah dpt 4usd :)

    ReplyDelete
  2. comelnye hadiah tu
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.