The Pearl - Mutiara

Bosannya !! Tah apa nak buat sekarang ni. Bukan tak ada kerja, dah memang meja penuh gan buku, fail, kertas, makanan dan macam-macam la. Tengahari tadi search encik google nak tengok design mutiara. banyak juga rupanya design tuk mutiara ni. cantik-cantik belaka lak tu.

Tak perlu guna mutiara banyak-banyak cukup 2, 3 biji dah ok. Tengok ni , cantik kan??
Suka design ni !!

Nampak sedikit eklusif


Yang ni cantik juga !


Cantiknya..nak-nak di pakai si pengantin perempuan semasa majlis perkahwinan.
wahhh terpukau semua mata yang memandang gituuuuu


4 comments:

  1. samalah.. suka yg 1st tu.. cantik. :)

    ReplyDelete
  2. yang first tu memang cantik.. nampak simple je :)
    aik, cantik dipakai pengantin?... Siapakah?.. jeng jeng jeng

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.