Selamat tahun baru cina !!

Agak-agak pukul berapa leh gerak balik kampung yae?? 2/3 hari yang lepas dah yakin kan gerak malam ni tup-tup tukar nak balik tengahari then sekarang petang dah menjelang. Still depan komputer dekat pejabat. Tiada tanda-tanda akan meninggalkan kerusi cantik ni hehe baik punya intro tu.

Kerja orang bagi rasanya satu pun belum settle. Tah apa masalahnya dari semalam tak dapat juga angka yag nak tu huhu. Then hari ni lakkk tah la. Esok dah cuti..lusa juga cuti. tulak cuti lagi thennn cuti and cuti. Bestnya cuti kan.nak-nak dapat balik kampung ni. lagi best.

Sebelum tu, Selamat tahun Baru buat mereka yang menyambutnya esok. Dan buat mereka yang tidak menyambutnya., Selamat bercuti !! Jumpa lagi minggu depan. Buat korang-korang yang sudi singgah sini nanti akan ku  follow korang balik :>


3 comments:

  1. siap2 kan dulu kerja nanti balik kampung rehat pueh2 . hihi :)

    ReplyDelete
  2. hehe..tak sempat nak sempat siapkan kerja minggu lepas, hari ni kena cover balik pas habis bercuti

    ReplyDelete
  3. balik kampung naik kereta ke kak Aishah?

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.