Antara Nasi Lemak dan Carrot kek

Nasi lemak Pero dari Mej Nadzari

Tah apa lah tajuk kat atas ni hehe. hmm sekejap je dah nak masuk pukul 2. Makan pun belum habis lagi.. asyik godek sana godek sana sedar-sedar dah tengahari dah. Hari ni memang mood ke laut betul la..semuanya gara-gara semalam punya certa ! Terkilan sangat !! Tapi it's ok kot..bukan kita punya tapi kecewa juga nitis air mata ni tau

Carrot cheese
Last kek Carrot by Pn. Marini

Hari ni, ex-boss datang office tuk tandatangan serah-meyerah tugas. ehhh ada orang belanja nasi lemak Pero gan carrot kek la. bestnya dah lama orang tak belanja nak tunggu kita hihihi sampai hajat nanti semua boleh on - tak kisah pun nanti tapi bila yae??

kecewa, terkilan..rasa cam putus asa sangat ! sebabnya harapan yang tersimpan sebenarnya setinggi gunung tapi sekelip mata berkecai depan mata. Apa yang boleh buat lagi..nothing to do ! Nak rest pun tah cam tak boleh. Office cam pasar, bising walaupun orangnya tak seramai mana :) Bingit yang lebih. Bercakap gan kawan sebelah cam cakap gan orang kat hujung pejabat. Stress jadinya dan lagi satu lagi yang menjadi habbit kat sini adalah masuk pantry tak kan sah kalau tak berjam-jam kat situ huhuhu pening gak gan galak diorang semua ni tapi sabar je la..

2 comments:

  1. sabar je kak :)

    btw fae belum pernah makan carrot cake. sedap ke?

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak carrot cake tu :) banyakkan sabar ye Kak Aishah...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.