KFC mai MinDef !!

O..o..hujan lagi hari ni. sib baik sempat masuk office tadi kalau tak mau kuyup juga kali ni. Rasanya dah beberapa hari tak hujan, hari ni ia membasahi bumi KL lagi. Alhamdulillah, sejuk sikit cuaca kat sini..
so, kipas leh off dulu tuk hari ni :)

hmmm..dari minggu lepas update ringkasan ni tapi tak juga sama geram je rasanya !! Sampai sakit-sakit la kepala ni. Kalau tak kurang mesti lebih..bila dah ... line menegak lak tak sama gan line melintang huhuu sabar je la

tapi dalam geram-geram tu hehe hari ni da orang belanja makan ayam KFC !! 
ayam goreng nyum..nyumm
sedap tapi dapat satu je.. 
tu pun kfc thighs je tak cukup alhamdulillah nak lagi hehe. 
Mekasih Encik belanja tadi.

Order tadi pun delivery je..tak ada sesape nak keluar
pastu pergi ambil kat pintu masuk MinDef  sebabnya semua dah maklum MinDef ni bukan senang orang awam nak keluar masuk camtu je
tapi yang tak tahan tu, boleh lak tak ada plastik besar!!
diorang bagi plastik 2 je tu pun tuk isi Coleslow gan kentang putar je..
nak sampai tingkat atas..leh tahan gak berat rasanya tu.
sib baik turun dua orang kalau sorang-sorang kena tunggu kat bawah dulu la hehe
and sib baik gak baru nak ujan..kalau tak mesti dah bersila kat pintu masuk MinDef hihih

 

6 comments:

  1. t,kaseh untuk tips off kn tablet.

    ReplyDelete
  2. aha..memang syok kalau da orang belanja tapi bila tang kita pun best gak :) yang tak best da orang minta macam-macam hihi

    ReplyDelete
  3. bEstnyA mKAN KFC..bLIK kJA nnT Nk g BEli JUgaK...

    ReplyDelete
  4. sape yg belanje tu.. nak jugak . hihihi

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.