Che Ta VS Jovian

 

Wahhh..mewah betul perkahwinan Che Ta gan Zain Saidin tu ! sebelum majlis berlangsung pun semua dah sedia maklum kos perkahwinan mereka tu pun yang menjangkau manyak ringgit. Tahniah Che Ta dan Zain Saidin. Berseri-seri wajah pengantinya tu. Semoga berbahgia selamanya, aminn..



ehh, kakak Dafi pun kahwin tarikh yang sama gan Che Ta kan ( 11-12-13)? Search google sat ehhh..nampak simple je wedding diorang tapi cantik. kita Suka..kita suka.. walaupun nampak tak semegah wedding Che Ta tapi ribu riban juga berhabis tu kan.. hmm weding kita nanti nak buat camner yae?? agak-agak nak sanding tak, yae? barang hantaran tu pula nak minta berapa yae.. nak buat kat dewan ke?? tapi yang pasti catering tu wajib ! Biar semua saudara tak perlu buat kerja hari tu hehe.. tapi

berangan je la :)


5 comments:

  1. sweet je tengok wedding jovian tu.=)

    ReplyDelete
  2. sweet je tengok wedding jovian tu.=)

    ReplyDelete
  3. grand giler majlis che ta.. tp lg suka tgk kakak dafi tu.. comey lg cantik berseri dari che ta.. hihi.. maybe dah biasa tgk che ta mekap tebal2 kan..

    ReplyDelete
  4. MOga berkekalan buat kedua kedua perkahwinan dan berbahagia :)

    ReplyDelete
  5. wedding Jovian paling best....suka tengok..

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.