Tahniah Jemy


Tahniah Jemy a.k.a Jamilah Hana Hanafiah akaun fb la nama sebenar ngak tau sih !! terserlah aura pengantin di wajahnya itu, cantik. Semoga kekal berbahgia hingga ke akhir hayat dan cepat-cepat dapat baby, aamin.

Selamat pengantin Baru

Sebenarnya inilah bff kepada housemate ku Emma Mizalizanti Razali a.k.a kak Ema a.k.a akak kak Ina. Kami berkenalan dalam majlis kawin housemate ku tu la. Leh la geng sebabnya si Jemy ni seorang yang happy good lucy and friendly.Telah selamat melangsungkan perkahwinanya pada 8 November 2013 yang lalu.

With bff, Kak Emma

Cantik kan?? berkenan betul gan warna pilihannya tu. nampak sweet. Apapun, Welcome To Kelantan !! Tak sangka betul rupanya kawin gan orang kampung gak :) tapi yang sedihnya tak dapat pergi. Thanks 'goodies' hari tu..








1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.