Kak Rose a.k.a Tipah

Kad undangan dah di terima. Hari ni genap seminggu jumpa kak ros a.k.a tipah or nama full nya Ros Latifah. Dia naik KL sendiri semata-mata nak edar sendiri kad kawinnya tu. cantik kad die. Merah pink!! dah sebati pink ni gan die. semua benda nak pink and the last tema kawin pun mesti nak pink.

Kad Kawin !!

jumpa hari tu die dah berisi sikt. hati senang kan mane tak berisi hihi jelous pun ada. Tak sampai setahun posting, dah nak naik pelamin. Tang naik pelamin tu tak la jelous sangat tang posting tu je. tapi leh buat rezki masih berpihak kat sini lagi. merungut, marah pun tiada guna..sabar je dulu. InshaAllah, rezki hanya Dia yang tentukan. Sama la gan jodoh kan..di tolak, ditendang pun kalau dah tersurat kawin juga hihih betul tak??

tak sangka betul, rupanya bertemu jodoh orang dekat rupanya kawanku sorang ni. satu office dan yang paling best dikenen oleh officemate baru die tu. then, sangkut hahaha..tapi seronok juga dengar. tapi yang tak bestnya certa baik ni tau atas angin. hmm sedih gak ingat tapi tak kisah la.. 

hmm tapi camne ni, nak pergi tak?? majlisnya hujung tahun.. tak pergi cam tak best lak. dah di undang..lagipun kata kawan kan tapi cam biasa hujung-hujung ni mesti balaik kampung. hmm kawan kat Kuantan dah terang-terang tak dapat pergi. Office nya buat  family'day .. camner ni??


2 comments:

  1. Wah..lawa kad pink ni.. bagus kawan tu sampai ke kl nk bagi kad ni..alhamdulillah kawan dpt jodoh awal. Adik pun jgn sedih..banyakkan doa semoga cepat jodoh ye..

    Semoga dimudahkan urusan..boleh ke kenduri ni nanti

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.