Chat Facebook Baru

Alhamdulillah, baru berpeluang rest hari ni. poning tengok ringkasan dari semalam tak settle-settle lagi. sib baik dapat lari kejap hihi nikmatnya rasa. Eh, ada orang perasan tak rasanya dah 2/3 hari ni chat kat fb tu berubah wajah. Dah ada paparan dari mane kita online lak tu. Hmm lagi senang nak tau orang tu online guna apa pasni, menarik !!


Wahhh, tak sangka rupanya ramai yang guna phone tuk online. Baru perasan..sib baik on chat kalau tak tah bila nak perasan la hihi on fb pun sebenarnya nak tau certa kekawan je. Nak sembang-sembang memang kurang sikit kat sini tapi kalau dapat sembang tu mau tak cukup masa lak hehehe..



**rindu lak nak borak gan bff ku kat PD tu..bila agaknya die on fb yae??


2 comments:

  1. dah lama x chat kat fb. makin bosan dah ngan fb. hehe.

    ReplyDelete
  2. x perasan la pulak dah baru..hihi.. nmpk sgt dah lama x chat.. ;p

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.