Bengkel Penstrukturan Semula MinDef 2013

Hari terakhir bengkel Penstrukturan Semula MinDef kat hotel Perdana, Kota Bharu. Mulai petang ini, semua orang akan menuju ke destinasi masing-masing.

Bestnya, dapat balik kampung. Nak-nak dapat balik awal dan pengangkutan free cam sekarang, alhamdulillah. Terasa bertuah sangat. Betul orang kata rezki dari-Nya bukan sahaja berupa wang ringgit tetapi ianya cukup luas cam kerja, kesihatan, cuti, cuaca dan lain-lain :).

Cantik juga hotel diorang. nampak lain dari lain, eklusif sangat !! Padan la sangat gan harganya tu, kan ?? Nak snap picture tak dapat pula. time camni la, tab ku buat hal huhu so, tak dapatlah nak abadikan ianya kat sini :) Tapi tak mengapa..next time leh share kot pas dapatkan semua picture yang di snap pegawai kat sini hihih tak dapat nak snap sendiri orang snap pun boleh kan :)

**mood : penat tapi happy sangat !! leh cuti panjang :)


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.