Website Tiket Online

Alamat !! semua tiket dah habis dijual ke?? camner nak balik raya ni. Sebelum ini sebelum raya dah r一eady awal-awal tapi kali ini..banyak sangat fikir kot.
Sekali nak balik gan KTM tapi tup-tup dengar berita hari tu kata dah penuh dan sekarang !!

Tiket nak kata semua habis pun tak juga. Ada lagi yang tinggal just tak berapa nak kena gan tarikh yang nak je. Kalau ikutkan hati memang nak je apply cuti seminggu terus tapi memandangkan baki cutiku yang tinggal beberapa hari je tu arrrhhhhhh boleh stress rasanya.

tu pun sebab check tiket online tengahari tadi kat website ni. Camner ni??


Website Tiket Online :-

E-Ticket




 

Website.

- See more at: http://nikarif.net/2011/11/online-e-ticketing-bas-tiket-online/#sthash.52FyqFzu.dpuf

Website.

- See more at: http://nikarif.net/2011/11/online-e-ticketing-bas-tiket-online/#sthash.52FyqFzu.dpuf

Website.

- See more at: http://nikarif.net/2011/11/online-e-ticketing-bas-tiket-online/#sthash.52FyqFzu.dpuf

Website.

- See more at: http://nikarif.net/2011/11/online-e-ticketing-bas-tiket-online/#sthash.52FyqFzu.dpuf

Website.

- See more at: http://nikarif.net/2011/11/online-e-ticketing-bas-tiket-online/#sthash.52FyqFzu.dpuf

2 comments:

  1. he3..remy pun balik naik bas..... he3..nasib baik semua ticket dah beli...online jugak...senang,,,

    ReplyDelete
  2. semuanya dah online sekarang, mudah cepat dan selamat

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.