Citronella Multi Cleaner - Pembersih Serbaguna Serai Wangi

Wahhhh..harum semerbak bau serai wangi kali ini. Hilang rasa kepenatan terpaksa balik lambat. Rilek je rasa. Bukan sahaja berfungsi mengharumkan ruang tapi juga berfungsi untuk menghalau serangga merayap cam lipas, lalat ataupun nyamuk.

Memang sesuai sangatlah dengan kiter yang duk bujang ni. semua kalau boleh nak senang je..tambah-tambah datang dalam bentuk pakej ni hehe..memang sesuai sangat la. Kalau sebelum ini, nak halau nyamuk or lipas terus capai shieldtox tapi lepas ini tak perlu lagi kot. Nak wangikan bilik pun tak perlu lagi kot guna spray bagai. Just gunakan Citronella Multi Cleaner a.k.a Pembersih Serbaguna Serai Wangi keluaran Satinni hehehe..promok-promok pembersih serbaguna ni pun di syorkan oleh my sister. Harganya pun murah je.. RM12.90 je. Semua mampu punya.


Antara lain-lain kegunaan Pembersih Serbaguna  ini adalah :-
  • sesuai untuk semua permukaan yang boleh dibersihkan, dinding, perabot, lantai dan lain-lain.
  • menghalau serangga merayap dan membasmi kuman
  • harum berkekalan selepas digunakan
  • tidak perlu bilas, mencuci dan mengilap lantai sekaligus

Arhh kan betul ianya semua tuk kita semua :>

5 comments:

  1. kalau dari serai wangi.kompom nyamuk tak berani nakmai dekat.

    ReplyDelete
  2. kt mn ada jual?? nk juga try =)

    ReplyDelete
  3. cik akak datang nak tanya...
    detail untuk kad raya dah hantar ke :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-nama-kad-raya-free-cik-akak.html

    ReplyDelete
  4. senang kalau ada benda ni.. semua dalam satu :)

    ReplyDelete
  5. BARU LEPAH GUNE SERAI WANGI..
    AK SEMBUR SEMUA TEMPAT ABIS UMI AKU BELEBEY ,.,HAHA..
    PUAS ATI AKU SEMUT KURANG DANG KERETA AK XDOK NYAMUK...HEHE

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.