Cuti Peristiwa 30 Jun 2013

Seronoknya hujung bulan ini cuti peristiwa. Semalam diorang dah siap umum dah..mesti lagi seronok ni. Kat tempat lain ada gak ke? hehe mane ada, kan :) boleh la plan jumpa seseorang hujung bulan ini tak pun plan balik kampung seronoknya. tak sabar..tak sabar..tak sabar hehe janagan tak tau pula cuti peristiwa ni tuk semua warga kelantan tau. Tapiiiii tuk warga yang berada kat sana je ke or sekali gan yang kat luar-luar ni juga. arrr..dalam tu je. alahhh yang kat luar tak dapat ea :( sedihnya !! nak jugakkkkk. nak tengok games tu jugakkkk

Semalam Menteri Besar Kelantan,  Dato Ahmad Yakob Kelantan telah mengisytiharkan Cuti Peristiwa sempena perlawanan akhir Piala FA 2013, Kelantan FA menentang Johor Darul Takzim (JDT) di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur. 

Cuti peristiwa ini diberikan untuk  kerana untuk memberi peluang kepada penyokong pasukan Kelantan FA (rakyat kelantan) menyaksikan perlawanan akhir Piala FA 2013 diantara pasukan Kelantan FA menentang Johor Darul Takzim (JDT).

Terjawab sudah !! Apa pun gud luck tuk pemain Kelantan. Kalah menang adab bermain. yang penting korang boleh...Luar padang pula jangan macam-macam.


4 comments:

  1. wah seronok orang sana...kita tak cuti lagi nie...hihi...

    ReplyDelete
  2. waa kat brunei xde cuti peristiwa heeheh

    ReplyDelete
  3. bestnya. trg tak umum cuti apa2 pun. sedih. huhu

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.