Merah Bata kepada Hijau ??

Minggu lepas bukan main teruja lagi kirim kain warna merah seakan-akan merah bata dekat kawan yang pergi Bandung tapi ari ni ... tapi tak boleh nak salahkan dia gak. Maybe picture yang bagi kat dia tu tak berapa jelas (silau). So, dia tak beli huhu tu lagi sedih awaaaaa

Merah ni cantk kan..kan..


Banyak gak kain dia borong kat sana tapi warna yang nak memang tak ada. Yang satu tu terlalu merah, yang lain kureng sikit. Tapi masa tengok-tengok tu terambil la kain ni. Bunga dia kemas sikit berbanding yang lain. Just warna latar dia je yang pucat sikit. Boleh la walaupun bukan ini yang nak.Yang pasti bukan warna ini yang akan dijadikan baju raya tahun ini. Nak merah tu gakkkk..

Yang tiada dalam senarai lak terambil..




1 comment:

  1. sulaman tu nampak kemas.

    ha.. dah bercakap tentang baju raya sekarang ni. ada ke org nak ambik tempahan .

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.