Buku Perintah Am, Arahan Perbendaharaan & Tatacara Pengurusan Stor

Mane nak cari Buku Perintah Am, Arahan Perbendaharaan & Tatacara Pengurusan Stor ni?? dari hari tu sampai sekarang huhu susah gak nak cari buku ni. Hari tu pergi Pesta Buku pun tak nampak. Yang berkaitan pekeliling ada pula. Pelik gak...ingatkan ada gak di jual kat sana huhu..

Tinggal tak sampai sebulan lagi dah nak exam KPSL dah. Suka sangat buat tagging kat buku tu. Tagging gan kertas warna yang pelbagai tu. Cantik lak menengoknya. Nak selak pun senang hehe. Penyapu full colour.



Mayb sebab senang nak selak gak kot tu yang lulus 2 paper exam KPSL hari tu. Tapi Buku Perintah Am, Arahan Perbendaharaan & Tatacara Pengurusan Stor yang pinjam gan officemate hari tu pun tak kurang banyak tagging gak. maybe paper first kot.. Hmm..nak suh beli buku kot baru lulus hehe pinjam je pandai.



8 comments:

  1. sis... yg buku warna kuning tu buku apa eh? nanti tolong email kat saya labeno123@gmail.com jawapan sis ya... & nak tanya kat mana sis beli buku tu.. tq :)

    ReplyDelete
  2. Salam..ct nak pnjam pekeliling perbndaharaan dgn arahan prbndaharaan blh x?...urgent sgt...asraf228@salam.uitm.edu.my...tq

    ReplyDelete
  3. @Merah Laben : Buku Perintah Am, Arahan Perbendaharaan & Tatacara Pengurusan Stor. Saya tak beli ada orang bagi tapi dengar kata ia ada di jual di kedai buku taman melawati.

    ReplyDelete
  4. @ raider pekan : Nak pinjam bila??

    ReplyDelete
  5. Salam ni buku tuk N27 or N41.. boleh tgk cover depan yg cara pengurusan stor.. yg undang2 umum memg ada jilid 2 je ker or ada jilid 1 & 2..

    email kn gambar bleh??
    puterialya1101@gmail.com

    TQ So Much

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam..lusa nak exam..nak pinjam mmg xsempat..baca apatah lg
    rasa macam xdapat nak g exam je ni..ke ada tip2 utk senang jawab..fuhhh..jgn mengeluh farizal..keep it up..u can do it..ooo yeeahhh

    ReplyDelete
  7. Saya syorkan tagging mengikut susunan seperti didalam isi kandungan dan tagging tidak bertimpa-timpa, susun seperti tangga (berperingkat-peringkat). Kerana ia akan memudahkan anda untuk mencari tanpa melihat isi kandungan buku.

    ReplyDelete
  8. Hanya tinggal 2 bulan lagi untuk peperiksaan..

    :: Sharing is Caring ::
    Semua tips dan contoh menjawap soalan KPSL N27 ada di
    FB Page: KPSL N27 - Kompilasi Soalan
    https://www.facebook.com/KPSLN27

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.