Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

 
Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Copy Coding Entri :


Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :
klik pada gambar untuk besarkan

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.
 
 

11 comments:

  1. Salam singgah dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    ReplyDelete
  4. Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. jyeahh , singgah sini, hehe ,

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Lin datang sini dari segmen yang sama~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    ReplyDelete
  9. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.