Rezki Hari Jumaat

Alhamdulillah, syukur!
rezki hari jumaat! Pagi tadi pegawai kat office belanja sarapan, nasi berlauk. Tengah hari pula ada orang jemput makan jamuan kesyukuran. Jamuan kesyukuran sempena mendapat APC, Anugerah Pekerja Cemerlang. Jak lagi beli pula turn  beli makanan kat Pasar Malam Jelatek.

Tengok cuaca kat luar cam nak turun hujan lagi je tapi biarlah ianya tak jadi hehehe leh lak wat permintaan tu. Tapi harap sangat janganlah hujan lagi. Nak jejalan pergi pasar jak. Lama dah tak pergi sana. last pergi gan housemate yang dah pindah ke Kulai tu. Aku ada certa pasal dia hari tu kat sini.

Alhamdulillah, murah betul rezki minggu ini. tengah hari semalam pun pegawai yang belanja pagi tadi belanja KFC semasa melawat baby akak Liana kat Kem Wardieburn. Sebelum ini dah pergi tengok baby dia kat HKL. Alhamdulillah, sekarang baby tu nampaknya dah beransur pulih walaupun tak sepenuhnya. Harap-harapnya dia akan pulih sepenuhnya nanti. Inshaa Allah.

Ok, now turn to back!! jumpa lagi minggu depan ^_^



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.