Kucing punya angkara !!

First time dengar kucing kencing kat kaki orang hehehe cam kelakar pun ada tapi itulah yang berlaku tengah hari tadi. Enak-enak menjamu selere tiba-tiba terbantuk, nasib baik semua dah habis makan. Pelik bin ajaib pun ada..tak pernah lagi selama ini kejadian kucing melepaskan hajatnya kat kain yang kita tengah pakai hik..hik..

Kejadian itu berlaku kat sorang officemate time kitorang tengah makan ikan bakar dekat pasar,dato keramat. Tah macam mana kucing tu boleh melepaskan hajatnya kat kaki officemate itu. Sedar-sedar kaki dia dah basah. Sebelum itu, memang dah sedar ada kucing melilau kat bawah meja makan. So, buat tak tau je la.. Kebetulan pula time tu hujan baru turun. Boleh tahan gak lebatnya tadi sib baik tak sampai banjir..

Kalau difikirkan balik memang tak lojik pun ada. tapi tak kan lah hujan tempias hujan pula sebabnya yang kat sebelahnya taktiada apa-apa. hahah kelakar betul punyalah ramai orang kat kedai tu officemate yang terkena.

Plan asal nak makan kat Alumnia, sebelah UTM tapi memandangkan tiada meja kosong terus blah. dan destinasi ikan bakar jadi pilihan hehehe..apa la nasib





7 comments:

  1. kucing tu suka kat opismate kot..tu yg dia marked tu..hehe

    ReplyDelete
  2. eh, siapakah gerangan yang kena tu?.. aduhai, macam mana kucing tu boleh buang air.. sejuk kot hujan2 tu...

    ReplyDelete
  3. ya kot. nak2x orangnya pakai skirt labuh semalam haha

    ReplyDelete
  4. kesian kat member tue....mungkin kucing tue tak sengaja kot...lagipun kan hujan...hihihi

    ReplyDelete
  5. ada kemungkinan gak kan tapi kelakar la hehe

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.