Tablet Tak Boleh Off !!

Alamat!! Nape gan tablet ni. Tetiba jammed. Elok-elok tengah menaip tadi tetiba buat hal. Rosak ke?? Tak kan lah huhu.. Aduhai..nak wat camner ni beb?tak boleh nak off langsung ni lak ni. Respond lagi la tak ada.huhuh..risaunya.

Dah la tablet ini orang punya memang la orang punya tak kan kucing la kan huhu sevel la pula siang-siang hari ni sebenarnya tablet ni housemate yang punya. Pinjam sat dia tinggal pergi bercuti kat Pulau Pangkor sana nun. Kalau PC, Ctrl Alt Delete dah settle tapi ni touch screen bagai. gan Key dia lain. kena turun pergi CC ni. Search google camne huhu harap-harap tak rosak la. Dan harap-harap ada la yang dapat membantu, amin

Risaunya hatiku..


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.