Off Tablet !!

Alhamdulillah, syukur. Akhirnya dapat gak off tablet ni. kalau tak, tak tau la nak gambarkan camne. risau sangat. Terima kasih banyak-banyak pada blogger yang bagi tips dan sekarang turn  kita lak nak share  tips berkenaan heheh nak gak tu harap ianya dapat membantu mereka yang memerlukannya nanti, inshaa Allah. Amin  :)

Caranya :
charge tablet semula sambil itu tekan butang Power (off/on) dan gerakkan sambil mainkan (touch) kat screen itu. Insyallah dalam masa 30 minit ia kan On/off (berfungsi) semula balik.

Nasib baik ada En.Google. Senang mencari bijak mengguna !!


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.