DUNGUN - aku datang !!

Inshaa Allah, petang ni kan sampai lagi kat Dungun, Terengganu. Dungun! lamanya tak pergi sana. Last pergi sana masa ambil sijil.Rindunya kenangan masa belajar poli dulu. Asal esok exam je mesti pergi pantai uitm. Lepas tension la konon haha kalau orang lain lepas tension pas exam tapi kita, terbalik lak. Pula tu pergi masa betul-betul matahari tengah-tengah kepala dan gerai-gerai belum buka. Tapi main air kat gigi pantai je la. sebenarnya takut air pantai tu dalam hehe boleh lak camtu kan. Tapi yang tak boleh lupa si sue la yang memang hantu pantai. Kalau dah dapat main air memang tak ingat apa dah nak-nak kalau dah dapat mandi. Memang seronok la..

Masa belajar kat poli penang dulu mane sempat nak cari pantai. Pagi sampai ke petang asyik kelas memanjang je. And, then kat KL ni pula Pantai Dalam ada la. Tu pun tak ada air huhu. Apa pun semoga perjalanan ni berjalan lancar dan selamat tiba kat sana.

Mayangsari Resort ! Cantik nama tu kan. Berada di Kg Sura Tengah Dungun. Agak-agak da pantai tak kat sana nanti? Yang penting dapat la rest puas-puas kan..

 

2 comments:

  1. wah bestnya :) dah lama tak g ganu :)

    ReplyDelete
  2. jom join Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew!! Ada dress korea dan jam tangan untuk dimenangi! :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/senarai-hadiah-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.