Time to Facebook

Lamanya tak on facebook. Tah apa certa sekarang fb sekarang. Semalam nak on pun asyik loading memanjang je dari sebelum pergi surau sampailah naik dar imembeli makan sedihnya sabar je la. So, sekarang jom kita sesama try camner line internet tengahari ini.

Nampak gaya cam sama je huhu.. tak dapat lagi la nak on fb. Lepas masuk user dan password terus masuk loading hmmm bila mau habis da. Tah apa certa kat fb sekarang ni pun tak tau, kan??

Nota kaki : jom rest semua !


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.