Perhimpunan Merdeka : Janji Di Tepati

Hai, semua.. lamanya tak conteng monteng kat wall ni. Kalau barang dah berhabuk dah hehe..sib baik la ianya tak terkulai. Hurmmmm.. tapi hari ni kita nak certa pasal Perhimpunan Merdeka : Janji di Tepati tu.

Kalau korang nak tau, tu la first time kita join program camtu. Sebelum ni masuk stadium tuk tengok games je hihihhi jangal lak rasanya tu. first masuk hari tu ok la time tu tak ramai sangat orangnya kan tapi mak kooo lepas tu adoiiii tak sanggup nak redah orang ramai semata-mata nak masuk balik. Ramainya !! tapi tempat duduk sebelah-sebelah sana nun tak ada pula penuh cam sebelah kitaorang ni. Tapi keadaannya tetap sama la kan cam tengok games gak Cuma games tu biasa habis lam pukul 10 or 11 je kan.
Geng Merah !!

Tapi yang kita tak fahamnya, tertiba je WAAA.. tak sampai 5minit WAAA lagi dan lagi hahaha. Bila di tanya  rupanya diorang sama-sama lawan sorak hahaha lawak la. Tapi tengok sorang2 excited betul,  tak beranjak langsung mayb sebab tak ada ruang kot kan..kan..hahaha. seronok juga tengok gelagak sorang2. Tapi penat sikit la. Yalah 2 pagi baru sampai rumah. 

Isi kad tuk cabutan bertuah
 

Semangatnya kak..
Sib baik esoknya tu cuti hehe.. tapi rasanya kalau program tu di selitkan solat Maghrid berjemaah lagi ok kot. Tak la berkejar2 sangat. Paling tak semua berkesempatan tuk solat, betul tak?? 

 

No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.