Traffic exchanger


Hai, korang semua kiter nak share sikit pasal traffic exchanger tool!! Ia diperkenalkan oleh website asiafans.net dan masih baru, tak sampai seminggu lagi taw ia ditubuhkan. Yang pasti ia dibuat oleh orang melayu. Wahhh..kiter dah register dan dah try guna dah tools nih.. memang agak berkesan tuk meningkatkan traffic blog even masih belum ramai yang register untuk menggunakan tools ni.


Cara nak guna traffic exchanger ni pun senang :-
  • Tekan traffic exchanger
  •  Sign up
  • Isi form
  • Buka e-mail dan tekan link verified anda
  • Dah boleh log in..

Secara automatik, anda akan mendapat 50keping coin. Dengan nilai 50keping coin itu dapatlah anda promote blog anda itu tetapi kalau nak lebih lagi kena beli la hehe..  Apa? Nak free juga coin free ! Hurm..anda akan dapat coin free dengan hanya mengklik button earn coins dan pilih mane-mane site yang anda mahu. 

Barulah  asiafans.net bagi coin free hehe.. senang kan? Tapi tuk maklumat lebih-lebih lanjut klik  MK Syahir  sebabnya kiter pun masih belajar.

Sekian…


3 comments:

  1. first time tahu pasal benda ni

    ReplyDelete
  2. AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.