Hujan oh hujan
kenapa kamu turun..
Cmane ak xturun katak panggil aku..


hehe..beztnya ujg minggu cmnie kn?? Leh cover tidur. Gan cuaca redup cmnie menandakan hujan kan turun bila2 masa. n then..ujan dh mbasahi bumi KL nie hehe.. nikmatnya. Lm btol rsnya hujan xturun cmnie. Kena lakz ujg minggu. biasanya petang2 je ia mbasahi bumi. Sykur alhamdlh kan..


Lg bezt kalau dapat main hujan hehe..teringat zaman kecil2 dlu. tp masa tue xdpt main gakz takut kena marah gan mak. hehe..beztnya ingt zaman kecil2 dlu (wlaupun xbnyk kngan mnisnya huhu..) cmner nk manisnya kan klau asyk nk bg org marah je hehe.. kalau dah ujan cmnie lg bezt kalau dapat p'kena kopi O n ubi kayu rebus. Mak aai..terangkat abiz !!


Biasanya hujan2 cmnie klau kat kampung. hehe..msti musim terkujuh. biasanya ujg2 tahun la. dh ujan then kami smua sibuk kemas mane yang patut sebabnya banjir nak mai. kalau dah datang tue xbagi signal hehe.. tue yang bezt. yang berat ttiba jd ringan.. Tp dh 2 tahun ak xdapat mrasa main air banjir. Salah satu sebabnya secara kebetulan tempat ak sekarang nie xb'laku banjir lg. Syukur alhmdlh gakz kan. Kalau x..cmner la gamaknya gelagak orang kat sini m'hadapinya. Apa pun kena bjaga2 gakz la. Benda nak jadi kiter x taw dan x dapat jangka.


Pa-pa pun janji kiter enjoy gan hidup kiter.

Hujan Dah Turun !!

by on 14:51
Hujan oh hujan kenapa kamu turun.. Cmane ak xturun katak panggil aku.. he he..beztnya ujg minggu cmnie kn?? Leh cover tidur. Gan cuaca ...
Aiii..seminggu kat kampung kejap je rasa. Baru je jejak kaki kat kampung sedar-sedar semalam dah nak kena gerak balik KL dah huhu..sedihnya nak tinggalkan kampung kampung hehe. Sebenarnya bukan sedih nak tingglkan kampung tapi nak kena tinggalkan orang yang tersayang kat sana. Bila la dapat bersama lagi kan. walaupun tak lama tapi kenangan tu tetap manis walaupun tselit pahitnya hempedu wawawahh haha.. pa pun terima kasih Allah kerna msih lagi berpeluang merasainya. Sesungguhnya diri ini amat menyayanginya dan semoga diri ini sentiasa menghargainya. Insya Allah.

Smpai PUTRA pg td kelam kabut tahan teksi nk balik umah lak asal bhenti je teksi berebut-rebut semua orag hehe.. tapi sib baik la da sorang abang tue panggil terus hehe..syukur alhamdullilah. lega sudah..kalau tak huhu jenuh gak nk terpacak depan bus stop tue lama2 hehe..thank bang !! Mudah2 Allah murahkan rezki abang, aminn.. trima kasih jgak tuhan kerna mudahkan urusan aku.

Smpai je umah hmm...pelik pn ader. Masing2 pnya bilik tp ssuka ati je msk bilik owang. Walau apa pun alasannya bukan itu caranya..tanya la owang dulu seblum ambil keputusan..klau tak berkaitan dengan kite memang tak heran la..ni tak. pandai-pandai je... payah gak kan kalau baik sangat gan orang nie plus plus lak kalau kite senyap je. Makin menjadi-jadi lak huhuh kalau bersuara takut masam muka lak..kalau senyap je huhu.. Ibarat diluah mati bapak di telan mati mak.. memang tak faham betol la.

Dari pening pikirka pasal masalah tue baik, tido je dulu..cover tido semalam dalam bas hehe.. jom-jom zzZZZ. Sib baik kat office ari ni tak banyak surat leh layannnn zzzZZZZ..




Layan Je

by on 15:23
Aiii..seminggu kat kampung kejap je rasa. Baru je jejak kaki kat kampung sedar-sedar semalam dah nak kena gerak balik KL dah huhu..sedihnya...