Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Line Internet Tak Ada

Alaaahhh..line internet kat office k.o lagi la. Dah seminggu lebih-lebih dah camni 😢😢 sedih la camni nak buat kerja pun tak best walaupun masih ada 1 pc ni internetnya masih boleh digunakan. Nasib baik juga komputer tu tak guna line office ni. Kalau tak lagi haru..semua pc offline !!


On blog gan handphone je lah buat masa ini dulu. Nanti bila line dah kembali ok, kita on blog gan komputer balik. Masa tu boleh la singgah baca entry korang semua kan..




Baca juga:

5 Readers ♥

avatar

Hihi...patutla lama tak nampak...sabar jer la...hihi

Btw sy selalu keluar berdua dgn yaya jer...haha

Balas delete
avatar

skrg nie susah kalau xda internet.. smua kerja memerlukan internet haha

Balas delete
avatar

hehe.. keluar berdua tiadalah bosan sangat tapi tu lah tak boleh asyik sangat nengok barang tu

Balas delete
avatar

hehe.. nak buat camne tetiba line tak ada hukhuk

Balas delete
avatar

sadis kan kalau internet tak de...tu satu hal tapi kalau ada tapi bergerak kalah siput bab*...mmg naik sawan jugak..hehehe.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon