AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS


Lagi setengah jam lagi nak pukul 5.. officemate masih lagi sibuk settle kan maklumat pencalonan pingat untuk Negeri Kelantan. Sementara tu sempatlah ciktie join giveaway by Faye ni sekejap. Jom reramai kita join giveaway sebagai tanda sokongan pada Faye jom.

Klik je banner tu ya.

Lagipun sebenarnya ciktie telah ditag oleh MV untuk join GA ni. Jadi balasanya sekarang ni ciktie nak tag hmmm diorang dua ni la pula ya.




23 comments:

  1. Thanks sebab join..harap lebih ramai lagi yang join

    ReplyDelete
  2. all the best semoga berjaya...blogger kelantan ya

    ReplyDelete
  3. hi, terima kasih sudi join GA saya πŸ’— goodluck ye πŸ˜„ saya dah update senarai pesera. boleh semak di sini > https://fws00blog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-aidilfitri-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Good luck awak..Datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..
      Terima kasih. Nanti ciktie singgah ya

      Delete
  6. singgah dari GA yg sama..good luck
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-idilfitri-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      nanti ciktie singgah ya

      Delete
  7. Hi, saya datang dari GA yang sama.. good luck :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  8. Singgah GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  9. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  10. Hi, Adelia datang dari GA yang sama. Good Luck ye

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  11. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  12. hye.. baru sempat nak singgah.. datang dari segmen yang sama..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.