Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Colouroflifek

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin | Hari ni dah 5 syawal !! Dah kena masuk kerja cam biasa dah. Rutin harian sebelum ramadhan dah kembali semula dah. hmm..hmmm pinjam ayat sing chan jak tiada lagi istilah boleh balik awal dah :( hikhik kerja tetap kerja okay. Walaupun hari ni dah 5 syawal, tak terlambat lagi kan nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Maafkan segala kesalahan dan khilaf yang terbuat segaja atau tak ya. Kosong-kosong ek. Maaflah sebelum ini tak sempat nak ucapkan. 

Bagi mereka yang dah mula bekerja hari ini #camciktie ataupun semalam takpun kemarin selamat bekerja. Kalau ada open house tu jangan lupa pergi tau :) Bagi mereka-mereka yang bakal memulakan perjalanan jauh atau dekat semoga dipermudahkan dan selamat sampai ke destinasi yang dituju. Aamiin. Dan bagi mereka yang masih lagi bercuti tu selamat bercuti ya. Cuti persekolahan masih lagi berbaki sehari dua je lagi tu.



Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon