Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Wordless Wednesday : Teruskan walaupun terpaksa

Wordless Wednesday : Teruskan walaupun terpaksa


Teruskan !!
Jangan kerana kita tidak khusyuk ataupun tidak ikhlas melakukannya menyebabkan kita meninggalkannya. 
Kadang kala keterpaksaan itu perlu dilakukan demi menjamin sesuatu yang lebih baik..




Baca juga:

5 Readers ♥

avatar

Betul tu. Memang kadang-kadang keterpaksaan tu kita buat untuk sesuatu yang lebih baik 😊

Balas delete
avatar

Setuju. mula2 tu memang kita buat dalam keterpaksaan, lama-lama tu inshaAllah kita akan biasa dengan perkara tu. btw kenapa saya tak boleh comment pakai mobile eh blog ni? tak keluar tempat nak comment.

Balas delete
avatar

singgah petang dik
betul sangat tu
ibadat tu seharusnya kena paksakan diri kita membuat, lama2 akan jadi ikhlas IN Shaa Allah

Balas delete
avatar

Terutama kepada anak2 kita.
Kalau tak paksa kadang2 mereka tak buat.
nanti kalau dah biasa, mereka tahu buat sendiri.

Balas delete
avatar

Oo yake.. nanti sy check balik. Terima kasih ya sebab gtau

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon