Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Lirik Lagu Kisah Cinta by Asfan Shah (OST SHHH I LOVE YOU)

Tajuk : Kisah Cinta Kita
Artis : Asfan Shah
Ost : Ishh I Love You


Best juga lagu ni kan !! Walaupun masih tak berpeluang untuk ikuti episode-episode Drama Shh I Love You tapi lagu tema drama ni memang menarik minat ciktie. Cuma tu lahhh tak sempat nak layan drama tu lagi !! Apapun jom sesama layan lagu ni gan ciktie dulu

Lirik Lagu Kisah Cinta by Asfan Shah

Ku tak mungkin mengerti
Kau tak bisa cuba fahami
Cinta yang tidak lagi ada denganku
Cinta tak semekar dulu

Sungguh ku masih bertahan
Hidup gelita sepi tanpa senyuman
Kau berikan aku segenggam luka
Kau tinggalkanku dusta

Meski kau bukan milikku
Tersisa engkau dan aku

Kisah cinta kita
Lukisan terindah

Andai kau terseksa
Disini ku selamanya

Bila cinta kita
Musnah semuanya
Ku abadi cinta
Di akhir cerita

"Aku mengenalmu kerana cinta
Mencarimu kerana cinta
Mungkin bahagiamu bukan untukku
Selamanya"

Meski kau bukan milikku
Tersisa engkau dan aku

Kisah cinta kita
Lukisan terindah
Andai kau terseksa
Disini ku selamanya

Bila cinta kita
Musnah semuanya
Ku abadi cinta
Di akhir cerita

Kisah cinta kita
Lukisan terindah
Andai kau terseksa
Disini ku selamanya

Bila cinta kita
Musnah semuanya
Ku abadi cinta
Di akhir cerita
Ku tak mungkin mengerti 




Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Ohhhh ni lagu yang cerita tv3 petang-petang tu eh. tak tengok sangat cerita tu haha.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon