Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Kfc Super Jimat Twister Box



Lunch dengan Kfc Twister Box super jimat je tengahari ni. Tak tau nak makan apa so KFC Pengkalan Chepa Drive Thru jadi pilihan lagi la kali ni walaupun awal² tadi cam teringin nak makan ayam goreng pedas Mc Donald. Makan ayam gan air pun dah cukup kenyang dah..twister tu petang² sikit kot baru makan. Sekarang ni perut dah rasa full sangat. Memang terkena penangan milo ais gan ayam goreng kfc betul la.



Kalau ikutkan tadi dah order set kfc super jimat tu gan air saksi tapi disebabkan dahaga sangat tengahari ni singgah restoran tepi jalan menghala ke office beli milo ais ikat tepi.. dua tiga kali sruppp habis dah. Alhamdulillah, kenyang sangat.


Sebelum ni dah try dah super jimat tenders box. Lupa dah harganya huhu tapi tuk super jimat box yang ni termasuk air rm 13.30 ( rm12.95 + rm0.35 ) Lepas ni nak try Snacker Box la pula





Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon