Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Cantik tak??

Yes ! Siap juga akhirnya baju ni. Sekejap je sebenarnya kalau betul² nak buat. Yang lama tu sebab banyak main nak² kalau dah penyakit *M tu datang lagi la. Jadi la juga walaupun jahitannya tak sekemas my mom. Orang baru belajar camni la hasilnya mana terus pandai..mana terus pro dok huhu tapi tang jahit kat tekak tu memang cukup tak puashati. Nak kena bukak balik nii


Baju kira dah siap tapiii mana pula kain tuk buat seluarnya. Hari tu dah jahit dah cuma getah je belum sambung lagi. Ni tah kemana pula la ianya. Nak kena potong kain lain la ni gayanya..


Amacam?? Boleh la kan hikhik sebenarnya tekak tu nak buat bulat je tapi tak tau nak jahit camne. Ni pun belajar sendiri..main sambung² je. Jahit pun main belasah je tu yang jahit pun guna colour pink juga hahaha jangan sesiapa ikut lak 


Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Bestnyaa pandai menjahit. Saya tak prnah brkesempatan belajar mnjahit. Jahit tudung jerlaa reti. Hehe

Balas delete
avatar

seronok tengah hasil jahitan orang tapi utk diri sendiri mmg kelaut la...menjahit ni kena tabah kalau tak hadoiii

Balas delete
avatar

Wahhhh pandai menjahit ciktie ni rupanya hehe. Nanti bolehla ambil tempahan baju raya.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon