Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Wordless Wednesday : Tengok je

Wordless Wednesday : Tengok je | Alahai sedapnya kalau dapat makan kuey teow kung fu ke kuey tiow lakna ke time-time camni. Rasa cam dah lama pula tak makannya. Last makan pun bulan lepas dekat satu kedai ni area Kok Lanas. Hmmm ok la walaupun tak seperti yang diidam-idamkan. Dah lapar sangat masa tu tibai jelah hikhik

kuey teow kung fu

kuey tiaw ladna


Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

Koey tiaw kungfu, ladna and hongkong adalah fav saya, yang penting kuah mesti pedas, dan koew tiaw jenis kecil, baru sedap.hehe.

Balas delete
avatar

sedpanyaaaa.. kalau kedai thai mmg sedap gila. hehe

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon