Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

WhatsApp berubah lagi

WhatsApp berubah lagi | Teruk betul line internet sekarang ni. Tulisan ada tapi gambarnya hmmmm sedih amat !! Sabar je lahh.. Dah la tak baik merungut. Biarkan je nanti lama² kita kan terbiasa gan sendiri. Jangan terlalu dimanjakan dengan kesenangan. Dengan kemudahan nanti diri sendiri juga yang susah.


WhatsApp sekarang dah berwajah baru kan. Rasanya dari minggu lepas lagi ia berubah. Cuma masa tu tak sempat nak tinjau sangat. Opsss sibuknya ciktie hahaha. Ada sehari tu pening duk tilik whatsApp ni..tak tau mana nak cari senarai telefon kekawan. Lepas tekan tu tekan ni. Tak jumpa juga last² terpaksa call je..


Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

Betul tu. Sakit hati pula semua social media nak ada story haha takda originality betul.

Balas delete
avatar

Aha kan.. Semua nak sama. Buat la beza sikit

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon