Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Download DHPB

Download DHPB | 26 Episode lakonan Uqasha Senrose dan Shah Iskandar dalam certa Dan Hati Pun Berkata dah selamat dah ciktie download. Sebelum ini dah downlad dah separuh tapi hari ni last episode. Sweet sangat diorang dua ni dalam certa ni. Lakonan Syatilla Melvin sebagai Natrah pun tak kurang hebat juga. memang hebat la bukan tak kurang lagi..geram sangat tengok watak dia tu. Suka sangat menghasut dan menyakitkan hati si Irra. So, ciktie download siap-siap buat koleksi. Senang nanti kalau nak tengok balik

Colouroflifek

Oh ya.. jangan tak tau certa Dan Hati Pun Berkata ni pun diadaptasi dari novel juga tau. Dah lama dah ianya ditayangkan..ciktie pun dah tengok sebelum ni cuma sekarang je baru sempat download. Boleh kata kebanyakan certa sekarang ni semua diadaptasi dari novel. So, ciktie download je lah mana certa yang tak sempat nak tengok. Ada kelapangan baru layannn 

Shah Iskandar
Apa lagi la si natrah tu

Syatilla Melvin
akhirnya ..

Uqasha Senrose
Happy ending

Jom download certa lain pula


Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon